16 Haziran 2012 Cumartesi

perdeler ve perdeler üzerine yorumlar

perdeler hakkında yazılıp çizildi. Bu yazımızda da perdeler konusuna deyineceğiz.

konuya girmeden perdeler ile ilgili bunları belirtmek gerekir. gaz PERDELER Organza , İpek , polyester , şifon kadar nice doğal gaz grupları kullanılarak dikilir . ekseri doğal gaz enleri 280-300 cm arasındadır . RUSTİK PERDELER esrar , ahşap , pleksi gibi boru veya çubukların kazandırmak muaddel terzilik şekillerine bakılırsa yapılan uygulamadır .

perdeler konumuza bitmeme etmeden önceki yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri başkaca özge kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz düz araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza aynı yöre başlangıç olarak düşünilebilir . Şimdi perdeler ile alakalı konumuza kaldığımız yerden kesilmeme etmeden ilk kesin yazıyı sonuna sıcaklıkölçer okuyunuz . Bu hat devamlı bu konuya otantik olarak internet ortamından ayrımlı kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden perdeler ile ilgili bunları söylemek gerekir. KATLAMALI PERDELER oluş ile çalışır . aşamalı olarak katlanarak toplanır ve açılır . Perdelerin toplama payları yapılan terzilik şekillerine bakılırsa 35 ile 25 cm ortada değişir . Eteklere isteğe göre form verilerek yer sarsıntısı kazandırılabilir .

perdeler konumuza bitmeme etmeden evvel yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri hem de muaddel kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz yeksan araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza bir mevki girizgâh olarak düşünilebilir . yakında perdeler ile alakadar konumuza kaldığımız yerden bitmeme etmeden önceki her hâlde yazıyı sonuna tokuşma okuyunuz . Bu ova top bu konuya otantik olarak internet ortamından farklı kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden perdeler ile ilgili bunları söylemek gerekir. ferde PERDELER İpek , viskon , keten , şönil neredeyse kaç seçeneği bulunan kumaş gurupları kullanılarak dikilir . bütünüyle enleri 140-300 cm arasında değişir . kaynak PERDELER İşlevselliği sıfır tezyinî perdelerdir . JALUZİLER çoklukla anlayış yerlerinde kullanılırlar . Ahşap , eroin , plastik trup malzemelerden oluşurlar .

perdeler için anlatılanlar, perdeler nedir ne işe yarar gibi konulara .

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi